October 21, 2021

Karcher K5 in K7 odgovorita na vse potrebe domačih uporabnikov

Visokotlačni čistilec je nepogrešljiva naprava za tiste, ki želijo vzdrževati čisto in urejeno okolico svojega doma. Če imamo zunanje površine, bo s čiščenjem kar dosti dela, teh opravkov pa ne moremo opraviti kar z ročnimi pripomočki. 

Že na balkonu in terasi najdemo kotičke, kjer se nabira trdovratna umazanija, še večji problem so lahko kakšna večja dvorišča, garaže, nadstreški, vrtne površine, pa tudi ostrešja, ograje in podobno. 

Povsod, kjer imamo nedostopne kotičke, izpostavljene neugodnim vremenskim dejavnikom in drugim vplivom okolja, lahko pričakujemo trdovratne madeže. 

Pri čiščenju teh priskoči na pomoč Karcher K5, ki je idealna izbira za vse, ki pri svojem delu niso pripravljeni sklepati kompromisov.

Karcher K5 je kot nalašč za čiščenje okolice hiše

Karcher K5 je visokotlačni čistilec, ki prinaša praktično vse, kar potrebujemo za čiščenje okolice hiše. Pravzaprav gre za celoten komplet, ki bo prepričal tudi zahtevnejše uporabnike. 

Najdemo lahko zelo zanimivo ponudbo z raznimi dodatki. Zastopnik Karcher TRG na svojih spletnih straneh predstavlja nabor različnih kompletov, ob katerih dobimo bogato zbirko dodatne opreme in čistilnih sredstev. 

Tako dobimo na karcher-trg.si prav vse, kar potrebujemo pri vzdrževanju čiste okolice. 

Komplet Karcher K5 sestavlja zmogljiv visokotlačni čistilec, ki lahko že sam učinkovito očisti trdovratno umazanijo na zunanjih površinah. 

visokotlačni čistilec

Poleg tega je dodana visokotlačna pištola za enostavno delo z napravo. Dobimo lahko tudi dodatne cevi in pripomočke za lažje upravljanje naprave, dodana so lahko tudi čistilna sredstva. 

Posebej dobrodošel dodatek je prilagojena pištola za čiščenje večjih površin, kar je na domačih površinah lahko zelo uporabno.

Karcher K5 pomaga tudi pri drugih nalogah

Seveda se pri čiščenju doma in okolice ne srečujemo le z odprtimi površinami in kakšnimi zahtevnimi kotički. 

Veliko dela imamo recimo tudi z vozili in orodjem, kmetijsko mehanizacijo, lahko tudi s kakšnim pohištvom … Tudi pri vseh teh nalogah bo Karcher K5 priskočil na pomoč. 

Karcher K7 za brezkompromisno čiščenje

Oprema znamke Karcher je priljubljena izbira za zahtevnejše uporabnike, ki iščejo zmogljivo in zanesljivo rešitev za čiščenje umazanije. 

Prav tako pa se je ta znamka uveljavila v hobi programu, kjer so na voljo kvalitetne naprave za čiščenje doma in okolice – tu izstopajo predvsem vsestranski visokotlačni čistilci, ki poskrbijo za večino dela pri čiščenju okoli hiše. 

Najboljša izbira bo Karcher K7, to je komplet, ki prepriča tudi zahtevnejše uporabnike.

Karcher K7 je najbolj zmogljiv model v hobi programu

Tisti, ki pri čiščenju niso pripravljeni sprejemati kompromisov, se bodo gotovo odločili prav za model K7. Ta je namreč najbolj zmogljiv predstavnik Karcherjevih visokotlačnih čistilcev, ki so namenjeni domačim uporabnikom. 

čiščenje s karcherjem

Tudi doma se pogosto srečujemo s kakšnimi nalogami, ki zahtevajo zmogljivo opremo – pomislimo recimo na kakšne nedostopne kotičke na zunanjih površinah, na čiščenje v garaži, čiščenje vozil, kmetijske mehanizacije in podobno. Za takšne naloge je edina smiselna izbira zmogljiv visokotlačni čistilec Karcher, model K7 bo zanesljivo odgovoril na potrebe takšnih uporabnikov.

Izbira visokotlačnega čistilca je odvisna od potreb uporabnika, a nikoli ne škodi, če imamo zmogljivo in zanesljivo napravo priznanega proizvajalca. Tako izbirajo Karcher K7 tudi tisti, ki sicer ne potrebujejo pretirane zmogljivosti, a cenijo zanesljivo delovanje in brezkompromisno čiščenje v vsaki situaciji.

Karcher K7 za profesionalno uporabo

S temi prednostmi je model K7 zanimiv tudi za profesionalne uporabnike. V profesionalnem programu Karcher nudi zmogljive modele, ki močno presegajo K7, so pa načeloma tudi dražji in bolj nerodni za uporabo. 

Ker se tudi pri profesionalnem čiščenju pogosto srečujemo z enostavnejšimi nalogami, ki ne zahtevajo zelo napredne opreme, je Karcher K7 dragocena pridobitev za vsak čistilni servis. 

Pričakujemo lahko zanesljivo delovanje in celovito uporabniško podporo, ki jo nudi Karcher. V kombinaciji s preostalo opremo te znamke se K7 odlično obnese, nanj lahko računamo tudi na dolgi rok.

IZOBRAŽEVANJE IN KULTURASODOBNO BIVANJEPROSTI ČASINFOKONTAKTPogoji poslovanja